Gran èxit de participació en els Campionats de Catalunya Universitari de Taekwondo, en les modalitats de combat i poomsaes. Els campionats es van dur a terme el passat 24 d’abril al Poliesportiu Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), seguint tots els protocols sanitaris per garantir la salut de tots els participants.

La participació ha arribat a un total de 70 inscrits, 50 estudiants a la modalitat de combat i 20 a la de tècnica i poomsaes. Cal destacar la paritat en aquesta competició que ha estat del 50%.

De l’escola d’Arts Marcials Hwarang Mataró van participar la Sandra Moreno en representació de la UB, en la categoria Sénior I femení de la modalitat de Poomsae; i la Maria Correro en representació de la UAB, en la categoria Sènior I femení de la modalitat de Poomsae, obtenint els següents resultats:

Medalles de bronze als Campionats de Catalunya Universitaris 2021
Medalles de bronze als Campionats de Catalunya Universitaris 2021

🔸 Sandra Moreno: Bronze
🔸 Maria Correro: Bronze

Podeu veure aquí un video resum