Després d’un mes ple d’activitats, aquest cap de setmana segueix en marxa la programació cultural de la Casa de la Música de Mataró adaptada a les mesures restrictives aplicades per frenar la propagació de la Covid 19.

 

Aquest dissabte, 24 d’abril, al Teatre Monumental es podrà veure l’espectacle d’Albert Pla “Miedo”. Davant d’una nova dimensió de “la por” provocada per la COVID 19, Albert Pla presenta la nova revisió i adaptació de MIEDO 2.0. Com ens enfrontem a aquesta nova situació i convivim amb aquestes pors inimaginables fins ara. MIEDO proposa un viatge íntim per totes les etapes de l’home, des de la infància fins més enllà de la vida terrenal, carregat de sensacions, emocions i sentiments nascuts del fantasma que habita la nostra ment: la por. En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a fer un repàs carregat d’ironia pels temors humans quotidians com la por a un mateix o bé la por a la mort.

Així mateix, diumenge 25 al mig dia, torna l’espectacle infantil Xics’n’roll ala Sala Casal de l’Aliança. Un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. En aquesta ocasió, Xics’n’roll homenatja el èxits de la coneguda banda Queen; Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, I Want To Break Free, Under Pressure, … L’espectacle farà un repàs per la discografia d’una de les bandes més mítiques de la història del rock.

El concert comptarà amb la presència d’una presentadora/animadora que presentarà el show alhora que explicarà la història de la banda i animarà al públic a interactuar amb l’espectacle en un nou format adaptat a les mesures sanitàries establertes.

A diferència de com eren anteriorment les sessions, a causa de les mesures anti-covid, l’aforament es veurà reduït al 50% de la capacitat de l’espai i el públic haurà de romandre assegut, amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat establertes.