Des d’Esquerra Republicana de Mataró han volgut commemorar a la nostra ciutat els 90 anys de la proclamació de la República Catalana amb una ofrena floral i la divulgació de diferents missatges reivindicatius.

La presidenta d’Esquerra a Mataró, la regidora Anna Salicrú, ha dit “Creiem que avui, 14 d’abril, és necessari fer aquesta commemoració. És per això que a les 9 del matí hem realitzat una ofrena floral al monument a les víctimes del franquisme, un breu acte ple de sentiment i amb un anhel molt clar: seguir lluitant per dignificar l’etapa republicana i aconseguir la República Catalana”.

A més, la presidenta del partit a la Ciutat, ha destacat la importància de “mantenir ferms els valors republicans, homenatjar totes les persones que ens han precedit i treballar incansablement fins a la victòria. Visca Catalunya i visca la República”.

Al llarg de la jornada des d’Esquerra Republicana de Mataró s’anirà difonent contingut de caràcter reivindicatiu amb la República.