Els joves del Projecte Neu de Salesians Sant Jordi a Mataró celebren un acte sota el nom de Joves contra els estereotips”, que comptarà amb la col·laboració de Ràdio la Veu TV.

Aquest dijous, 15 d’abril, a les 18h, tindrà lloc a la Sala d’Actes dels Salesians de Mataró (Av. Puig i Cadafalch 80)  “Joves contra els estereotips”. Aquest esdeveniment tindrà com a protagonistes els i les joves del Projecte Neu, que presentaran les seves peces creatives a favor de la no discriminació, la diversitat i la inclusió a través de Tik Toks, podcasts, la projecció de la peça audiovisual “Sensibilització en la diversitat cultural” i l’exposició fotogràfica “Mirada jove de barri”.

A més, els Assistents podran gaudir de l’actuació de Miss Raisa, la jove rapera d’origen marroquí, estudiant de psicologia que viu a Catalunya i canta contra l’odi i els estereotips.

En compliment de les mesures anti-covid, l’aforament serà limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi cal apuntar-se a través d’aquest enllaç de manera gratuïta i esperar un correu de confirmació. L’acte també es podrà seguir a través dels canals de Ràdio la Veu TV, que el publicarà posteriorment al seu canal de YouTube.

Aquesta iniciativa s’inclou dins el marc del projecte europeu “IRIS: Intimitat, relacions, interculturalitat en el treball amb joves”. Els i les joves participants formen part del Projecte Neu, que té com a objectiu impulsar joves de la ciutat de Mataró que estan compromesos amb l’entorn i esdevenen agents de sensibilització del barri.