Avui s’ha signat l’adhesió de la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró al projecte Lloguem! com a entitat col·laboradora en la captació d’habitatges. Els APIS que s’adhereixen al projecte rebran 400 € per cada habitatge que se sumi a aquest oferta alternativa d’habitatge assequible de Mataró

La regidora d’Habitatge, Sarai Martínez Vega i el president de la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme, Josep M. Regàs i Graupera, han signat aquest matí l’acord d’adhesió de la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme com a entitat col·laboradora al projecte Lloguem!

Avantatges del projecte Lloguem!

Els Agents de la Propietat Urbana (API) que vulguin participar en aquest projecte poden ampliar la seva cartera de servei oferint als seus clients la possibilitat de beneficiar-se dels avantatges del projecte Lloguem! Sobretot està enfocat als clients que tinguin habitatges amb necessitat de reformes i es puguin beneficiar d’un dels beneficis del Lloguem! que és rebre una subvenció de fins a 16.000 € per a la rehabilitació, reforma o posada al dia de l’habitatge.

Altres avantatges per als propietaris són les garanties de cobrament de rendes durant tota la durada del contracte i cobertura de la defensa jurídica en cas d’impagaments. La gratuïtat en la gestió del contracte; fins 2.000 € per actuacions que millorin l’eficiència energètica de l’habitatge i fins a 2.000 € per a aquelles obres realitzades per mitjà d’empreses d’inserció.

A més hi han bonificacions del 70% de l’IBI i fins el 95% de la Plusvàlua. La tramitació gratuïta, si és necessari, de la cèdula i el certificat energètic. I els APIS que s’adhereixin al projecte Lloguem! rebran 400 € + IVA, en concepte d’honoraris, cada cop que aportin un habitatge al projecte amb la corresponent signatura de l’acord d’inclusió entre el propietari i l’Ajuntament. També formaran part dels materials de comunicació i difusió de les campanyes d’aquest projecte.

Signatura col·laboració Servei Habitatge i Cambra de la Propietat Urbana de Mataró
Signatura col·laboració Servei Habitatge i Cambra de la Propietat Urbana de Mataró