Des del grup municipal de Ciutadans – Partido de la Ciutadania a Mataró destaquen que l’ampliació de l’Hospital de Mataró ajudarà a oferir un servei sanitari de qualitat als ciutadans de la Ciutat i a gran part de la comarca i volen conèixer en quin moment estan les gestions.

 

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Mataró preguntarà, en el Ple d’abril, un conjunt de preguntes en relació amb la situació actual que presenten els terrenys on està previst realitzar l’ampliació i construcció de noves instal·lacions de l’Hospital de Mataró.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal, Cristina Sancho, ha explicat que “des de l’Ajuntament s’ha instat a la Generalitat de Catalunya a equilibrar i augmentar la inversió a l’Hospital de Mataró i part d’aquesta inversió es basa en l’ampliació de les seves instal·lacions en sòl urbà de Mataró”.

En concret, des de Ciutadans Mataró volen saber si “té l’Ajuntament identificats i definits els terrenys on estaran situades les noves instal·lacions de l’hospital” i, d’altra banda, “quan té prevista la compra d’aquests terrenys”. A més, la formació liberal també preguntarà “com s’instrumentalitzaran  el traspàs d’aquests terrenys a la Generalitat de Catalunya” i “quan calcula l’Ajuntament, independentment de l’instrument d’alienació i compra dels terrenys, que la Generalitat podrà recepcionar-los”.