Dins els actes de celebració dels 90 anys de la fundació d’Esquerra Republicana de Catalunya, la delegació de Mataró d’aquest partit ha preparat un cicle de presentacions de llibres de temàtica republicana sota el títol de “Primavera republicana”.

 

El cicle de presentacions de llibres “Primavera republicana”, organitzat per Esquerra a Mataró, començarà de la ma de Joan Tardà, que acompanyat del periodista Sergi Sol, conversarà sobre el seu nou llibre ‘En defensa pròpia’, amb la moderació de la mataronina Sílvia Sàiz.

L’acte tindrà lloc el dissabte 10 d’abril, a les 12 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament. A més, comptarà també amb una breu actuació musical a càrrec de Pep Picas i el llibre es podrà comprar gràcies a la col·laboració de Buc de Llibres.

A aquesta presentació, la seguiran les presentacions d’altres llibres de temàtica republicana que donaran continuïtat a aquest cicle primaveral; entre les quals destaquen els noms de: Jenn Díaz amb “Dona i poder; Joan Puigcercós, Josep Huguet i Francesc Codina amb “Picar pedra” i Gonzalo Berger i Tània Balló amb “Les Combatents”.

Els organitzadors garanteixen que totes les presentacions seguiran les mesures de prevenció de la covid-19 de forma exhaustiva.

Resum de les presentacions de llibres:

  • ‘En defensa pròpia’ – Joan Tardà10 d’abril, a les 12 h. Plaça de l’Ajuntament
  • ‘Dona i Poder’ – Jenn Díaz30 d’abril, a les 19 h. Lloc pendent de confirmar.
  • ‘Picar Pedra’ – Joan Puigcercós, Josep Huguet i Francesc Codina14 o 15 de maig, hora, i lloc a confirmar
  • ‘Les Combatents’ – Gonzalo Berger i Tània Balló24 de maig, hora i lloc a confirmar