Per a Esquerra Republicana a Mataró, aquests fets configuren una situació que no admet cap més dilació i que exigeix actuacions urgents, contundents i eficaces. Per això, emplacen al govern Municipal a trobar una solució de forma immediata.

Escola Àngela Bransuela

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres ja havia preguntat pels primers robatoris a centres educatius de la ciutat en el moment que van tenir coneixement.

Concretament, volien conèixer el resultat de les actuacions que s’havien portat a terme com a conseqüència dels acords del Govern Municipal amb la Comunitat Educativa de Mataró (quines inversions s’havien fet; quin calendari es va acordar i quin sistema de seguiment s’havia pactat per complir amb la resta de compromisos que el Govern Municipal va assumir ara farà un any).

Ara, denuncien que, abans de rebre la resposta del Govern Municipal, s’ha sabut que han succeït nous robatoris a l’IE Mar Mediterrània, l’Escola Josep Montserrat i l’IE Àngela Bransuela. Aquests robatoris se sumen als que ja s’havien produït durant les setmanes anteriors a d’altres centres educatius, públics i privats.

Pels republicans, “aquests robatoris a centres educatius, juntament amb el constant degoteig de robatoris a diferents establiments comercials de la ciutat o la denuncia pública formulada pel moviment veïnal de Rocafonda, configuren una situació que no admet cap més dilació i que exigeix actuacions urgents, contundents i eficaces per tallar en sec aquesta problemàtica que ja fa massa temps que dura”.

És per tot això que, des del grup municipal d’Esquerra Republicana – MES Mataró, emplacen al Govern Municipal a “posar fil a l’agulla en aquesta qüestió de forma immediata”,  alhora que reiteren la seva disposició per a una plena col·laboració en trobar solucions.