El Consorci de Promoció Turística elabora una sèrie de mapes culturals del Maresme per tal de conèixer els principals punts patrimonials i culturals a través de rutes de Google Maps.

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat 30 mapes, un per cada municipi, amb les rutes pels principals punts patrimonials i culturals. L’objectiu és poder descobrir llocs realment interessants amb només un clic.

Cada punt d’interès inclou una petita descripció de l’atractiu, una fotografia i, si està disponible, l’enllaç al web. Amb aquesta proposta, el ciutadà podrà gaudir de l’enoturisme d’Alella, els ports de la comarca o els museus locals.

Els mapes estan fets a Google Maps. Així, es pot accedir a les rutes des del dispositiu mòbil utilitzant la funcionalitat de l’aplicatiu perquè ens guiï a través del poble o ciutat. La proposta ens assegura una bona estona amb la família, els amics o la parella.

Els ajuntaments han estat els encarregats de validar els seus principals atractius culturals i socials perquè la resta de ciutadans puguin descobrir-los.

A més de ser un reclam turístic, aquests mapes també són útils pels habitants del Maresme que vulguin conèixer una mica més el territori. També estan pensats per atraure el turisme de proximitat de cara a la nova temporada turística.

Finalment, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ens proposa que compartim les nostres fotografies dels punts d’interès culturals dels mapes a través de les xarxes socials.