Aquest dilluns, 15 de març, han començat les obres de substitució del paviment de la part central de La Rambla i la plaça de Santa Anna. En total s’actuarà en una superfície de 2.020 m². Amb el canvi de paviment s’aprofitarà per suprimir el graó actual que crea un desnivell i divideix l’espai. Es crearà una plataforma accessible que facilitarà els desplaçaments dels vianants i els actes que hi tenen lloc. Aquesta actuació correspon a una de les prioritats del Pla d’Impuls al Centre.

fotos: Lluís Rugama.

Es realitzaran en dues fases. Es començarà per La Rambla, entre el carrer de Santa Teresa i el Camí Ral. La primera fase dels treballs té una durada prevista de màxim dos mesos i s’executarà conjuntament amb les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable que realitzarà Aigües de Mataró, entre els carrers de Montserrat i de Santa Marta.

Un cop finalitzat el primer tram es farà la substitució del paviment de la zona central entre la baixada de Santa Anna i el carrer de Santa Teresa, amb durada màxima d’uns dos mesos, de manera que a mitjan juliol tot el paviment s’hagi substituït.

A més l’Ajuntament també té previst instal·lar pròximament 73 jardineres entre la plaça de Santa Anna i el tram de La Riera des de Santa Anna fins a la Presó.

El total de l’obra serà de 272.397,85 € (IVA inclòs).