El barri de Cerdanyola és un barri ric tant en diversitat cultural com en diversitat comercial i de serveis. Es caracteritza per disposar de comerços i espais de l’administració pública suficients com per no haver de realitzar desplaçaments a altres indrets de la ciutat, la qual cosa es molt beneficiosa per al ciutadà, molt més ara amb la situació produïda a causa de la pandèmia.
El veí de Cerdanyola, i tota aquella persona que visiti el barri, passejant pels seus carrers, pot realitzar qualsevol gestió i compra per tal de cobrir les seves necessitats bàsiques. És d’agrair no haver de visitar grans superfícies per anar a comprar el pa, la fruita, el peix fresc i fins i tot unes sabates noves, un abric o una bossa.
Al barri existeixen comerços de tota la vida, amb un tracte proper, de forma especialitzada i que s’han anat adaptant per oferir de la millor manera els seus productes i serveis.
La campanya consisteix en la gravació d’entrevistes en vídeos que demostren la quantitat de comerç variat i la proximitat del tracte.
Aquests vídeos es poden visualitzar a tots els canals i xarxes socials de Ràdio La Veu TV i l’AV de Cerdanyola.
Aquí podeu veure un d’aquests vídeos: