Fundació Maresme durant la setmana del 9 de març donarà a conèixer el projecte “Dones Singular amb Drets” una acció de minimització de les desigualtats de gènere adreçada a dones treballadores del centre i noves històries de vida de dones singulars de la campanya d’apoderament posada amb marxa l’any passat.

CALENDARI:

8 de març de 2021: Projecte “Dones Singulars. Dones amb Drets”: vídeo resum de les xerrades, cafès-tertúlia i espais de conscienciació i acompanyament grupal i individual organitzats per sensibilitzar les dones treballadores pel que fa als seus drets quant a la igualtat d’oportunitats en la feina i la igualtat de tracte entre companyes i companys. Realitzat en col·laboració de diferents entitats que treballen l’apoderament de la dona amb discapacitat i sense.

• 9 de març de 2021: coneixerem a la Judit i la seva experiència com a treballadora a una empresa ordinària i amb compromís social amb molt de renom, l’Espinaler. La taberna i botiga gastronòmica del Maresme també ens donarà el seu testimoni com a empresa contractant.

• 10 de març de 2021 : hi ha dones amb discapacitat intel·lectual inserides en empreses ordinàries, i d’altres que també aporten valor afegit des d’un centre especial de treball. És el cas de la Laura, membre de l’equip de Jardineria del CEO del Maresme.

• 11 de març de 2021: amb la Maite, persona atesa al centre ocupacional Jaume Isern, donarem veu a una dona que explicarà la seva història a través de pictogrames i un comunicador dinàmic.
• 12 de març de 2021: finalitzarem la setmana amb l’Emília. Als seus vuitanta-quatre anys, viu a la residència assistida Llar Santa Maria i és la persona atesa més veterana de la Fundació el Maresme.