En un comunicat, Esquerra demana al Govern Municipal que aclareixi si els parcs infantils de la ciutat estan oberts, tancats o ni una cosa ni l’altra.

 

Des de juliol de l’any passat Mataró manté tancats els seus 128 parcs infantils, convertint-se en l’excepció entre el conjunt de les grans ciutats de Catalunya, ja que és l’única que els manté encara tancats.

En un comunicat emès aquest matí, el grup municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Mataró s’ha sumat a la polèmica dels parcs infantils i demana al Govern Municipal, que expliqui a la ciutadania quins són els motius per mantenir un tancament que la resta de ciutats, sense excepció, han aixecat fa molt de temps. Esquerra vol saber per quin motiu, malgrat la recomanació del PROCICAT, Mataró manté els seus parcs infantils tancats.

Per altra banda, els republicans denuncien que es pot constatar que gran part dels parcs infantils de la ciutat no tenen cap precinte ni tampoc cap impediment ni control pel seu accés. Per això interpel·len al Govern amb la pregunta: “Si els parcs estan tancats, per quin motiu no es reposen les cintes protectores trencades o inexistents i s’hi tolera l’accés sense més dificultat?”

Una vegada més, consideren que, el govern municipal torna a mostrar una manca de lideratge i falta de presa de decisions.