Avui la premsa nacional es fa ressò de l’accident mortal que ahir a la nit va patir a Mataró Alex Casademunt.

Casademunt, que tenia 39 anys, va néixer a Vilassar de Mar però sempre havia residit a Mataró. Va fer-se famós a partir de la seva participació a la primera edició de “Operación Triunfo”, juntament amb Chenoa, David Bustamante, Rosa López y David Bisbal.

La Policia Local de Mataró investiga les circumstàncies de l’accident que va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit, a la carretera de Cirera, entre les places de França i de la Gran Bretanya, en el pont que passa per sobre de la ronda de Mataró (C-32).

El sinistre es va produir per un xoc frontal entre els angles esquerres del turisme conduït per Casademunt, que circulava en sentit descendent, i un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que circulava sense passatgers en direcció a l’Hospital.

Arran de l’accident, es van activar quatre vehicles de Bombers de la Generalitat, que van fer l’excarceració de la víctima mortal, tres del Servei d’Emergències Mèdiques, i quatre vehicles de la Policia Local. El cos de la víctima va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Catalunya per a la pràctica de l’autòpsia.

La Policia Local investiga les circumstàncies del sinistre per determinar-ne les causes. Aquest és el primer accident mortal que hi ha hagut a Mataró en els darrers tres anys.