La portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Cristina Sancho, recalca la falta de capacitat del Govern Municipal per a reobrir l’accés als parcs i jocs infantils com s’ha fet ja en altres municipis. Aquesta és la raó per la qual el grup de Ciutadans ha presentat un conjunt de preguntes al Govern per ser contestades en el proper Ple Municipal.

 

La portaveu, Cristina Sancho, explica que “des de fa pràcticament un any, els parcs i jocs  infantils de la ciutat romanen precintats i tancats al públic a causa de la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, en ciutats com Barcelona, Badalona, Hospitalet o Terrassa els parcs infantils porten accessibles al públic des del passat 20 de juny”.

En aquest sentit, des de la formació taronja vol que el Govern Municipal expliqui les raons i els motius pels quals “els parcs infantils a Mataró continuen tancats al públic mentre que en altres ciutats com Barcelona o Terrassa estan oberts”. A més, Sancho explica les diferents mesures de seguretat sanitària que des de la Generalitat i el PROCICAT s’han dut a terme per a mantenir els parcs infantils oberts i ha recalcat la “falta de capacitat i gestió de l’Ajuntament de Mataró per a implantar aquestes mesures de control i obrir així els parcs infantils”.

Finalment, la regidora de Cs, Cristina Sancho, ha afegit que “en cas que l’Ajuntament tingui planejat reobrir els parcs infantils, quan té pensat fer-ho i quines seran les mesures de seguretat sanitària que es duran a terme?”.

@Radio la voz cerdanyola 2017