Segons informació de l’ajuntament aquest any habilitarà un espai per a ciutadania amb gossos a una part de la platja de Ponent. La gestió i control d’accés d’aquest nou servei es vincula a l’explotació d’una food truck amb terrassa per a 5 taules que es preveu a la mateixa platja en substitució de la guingueta de gelats que s’instal·lava altres anys, l’adjudicatari de la food truck haurà d’assumir també amb personal propi el control d’accés a la platja, a la qual només hi accediran els gossos identificats amb cens; donar informació a les persones usuàries, especialment del comportament dins de la platja de gossos; i fer el seguiment i comunicació de possibles incidències a l’Ajuntament.

 

 

La previsió per al seu funcionament seria de l’1 de juny al 30 de setembre en horari de 10 h a 19 h, i estigui delimitat i tancat perimetralment per l’Ajuntament, ocupant una part de la platja.

Les persones interessades a regentar una guingueta o un altre dels serveis de temporada a les platges de Mataró poden presentar les seves ofertes per optar a l’adjudicació a partir de diumenge 21. L’espai per a ciutadania amb gossos ocuparia una part de la platja de Ponent i es crea com a un nou servei vinculat a la concessió d’una food truck.

Poden consultar els requisits a la plataforma de contractació pública i presentar les sol·licituds del 21 de febrer al 13 de març (fins a les 9 h).