El projecte neix del treball conjunt entre el servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana de la regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI amb l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura.

L’objectiu és generar una acció de sensibilització en matèria de diversitat sexual i de gènere adreçada a tota la ciutadania de Mataró, però amb la intenció que sigui una producció teatral de sensibilització de referència i per tant que tingui recorregut per tot el territori.

Les persones interessades a participar han de tenir entre 18 i 29 anys, no han de ser professionals, però es valorarà la seva motivació en la temàtica. Han d’enviar la carta de presentació al correu electrònic aulateatre@ajmataro.cat abans de l’1 de març.

Les proves es faran els dies 10, 11 i 12 de març amb cita prèvia concertada per complir amb tota la normativa de prevenció de la Covid-19.

Direcció i dramatúrgia de Pere Angla sactor, guionista, novel·lista i dramaturg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assessorament en diversitat sexual i de gènere d’Abel Huete coordinador de l’Associació Colors de Ponent i de l’Associació Antisida de Lleida com a tècnic responsable del projecte dirigit a la promoció de la salut sexual de les persones LGTBI.