La portaveu municipal de Ciutadans, Cristina Sancho, pregunta al govern municipal sobre la representació de les associacions de tots els barris de la ciutat a la Mesa de Comerç de Mataró.

 

El Grup Municipal de Ciutadans ha presentat un conjunt de preguntes en relació amb la representativitat a la Mesa de Comerç de Mataró. Segons ha explicat la portaveu de Cs Mataró, Cristina Sancho, “en l’última comissió d’informació, en relació amb la promoció econòmica i del comerç, se’ns va informar de la reunió de la Mesa del Comerç de Mataró, que està composta, bàsicament, per associacions pertanyents al centre de la ciutat”.

En aquest sentit, la portaveu taronja ha preguntat al govern “perquè la gran majoria d’associacions d’aquesta Mesa, únicament pertanyen al barri del centre” i d’altra banda, “perquè no s’ha tingut en compte a associacions de la resta de barris de la ciutat”.

Així mateix, Sancho ha preguntat al govern de Mataró si “creu que és important que hi hagi representació de la resta de barris de la ciutat” en aquesta Mesa de Comerç i quines seran “les mesures que prendran per a fomentar la participació a la Mesa de la representació de la resta de barris de Mataró”.

Entitats com la Unió de Botiguers, actualment Negoci Empresa Mataró, sempre han dit que cobreixen la totalitat de la ciutat.