Més d’un 60 % de les meses han canviat d’ubicació, podeu consultar a través del web municipal o trucant al 010, cartells amb un codi QR o el canal a Telegram.

Habilitaran 116 meses a 31 col·legis electorals (locals o equipaments). Els votants hi hauran d’accedir per una adreça diferent de l’habitual per canvis en l’espai de votació i reorganització dels circuits d’entrada i sortida amb la finalitat que s’acompleixen totes les mesures de protecció pel que fa a distàncies de seguretat, ventilació dels espais i recorregut de les persones als locals.

Noves ubicacions:

Aquí podreu consultar a on podeu votar -> https://aplicacions.mataro.org:444/apex/f?p=253:1:16285118042052

Les franges horàries de votacions:

  • Col·lectiu de risc (de 9 a 12 h)
  • Ciutadania en general (de 12 a 19 h)
  • Persones en quarantena (de 19 a 20 h)

Tràmits  (vots per correu):
Cites prèvies d’Atenció Ciutadana per obtenir l’IdCAT que permet sol·licitar el vot per correu.

Les OFIAC Boet i Rocafonda estan obrint en horari de tarda per atendre aquestes gestions programades per a les quals és indispensable demanar cita prèvia. Aquest dispositiu especial es mantindrà fins al 4 de febrer.