El Grup Municipal de Ciutadans presenta, al proper Ple Municipal, un conjunt de preguntes en relació amb les excepcions d’entrada al centre de la ciutat fora de les hores establertes per circular-hi.

 

El Grup Municipal de Ciutadans ha presentat un conjunt de preguntes, perquè li siguin contestades al proper Ple Municipal, en relació amb les excepcions d’entrada al centre de la ciutat fora de les hores establertes per circular-hi. La portaveu del grup municipal de Cs ha explicat que “dins del Pla d’Impuls del Centre confeccionat per aquest govern s’estableixen excepcions d’entrada per a proveïdors d’aliments fora de l’horari general establert”. Sancho ha al·legat que “aquest grup municipal donar suport a l’estudi d’excepcions, ja que les polítiques públiques han d’estar al servei de les persones i la seva economia i no al revés”.

En aquest sentit, Sancho preguntarà, al proper Ple Municipal, quines són “les excepcions que s’estan estudiant o s’han dut a terme en relació amb el lliurament d’aliments de manera segura i gratuïta”.

A més, la formació taronja ha mostrat la necessitat que “els pares dels nens i nenes petits, que tenen el col·legi dins del perímetre tancat i que provenen d’altres barris de la ciutat, i no del centre, no hagin de triar entre deixar als seus fills amb seguretat i pagant o gratis i amb inseguretat”. Per això, la portaveu de Cs Mataró, ha preguntat al govern si “s’està plantejant que no només els aliments, sinó també els infants, puguin arribar a l’escola de manera segura i gratuïta”.