Detingut per la policia local un home que presumptament hauria agredit i amenaçat de mort la seva parella i també hauria agredit la cuinera del bar on els agents el van arrestar.

Els fets van tenir lloc dissabte dia 9 a la tarda, segons explica l’Ajuntament. La policia local va rebre una trucada d’un veí alertant que una dona havia sortit d’un domicili, al carrer d’Argentona, demanant ajuda perquè el seu marit la volia agredir. Els agents es van personar al lloc dels fets. El presumpte agressor havia marxat i la dona no va voler presentar denúncia.

Al cap d’una estona l’home va ser de detingut per colpejar i ameçar de mort a la seva parella, també a la cuinera de bar del carrer d’Agustín Argüelles.

Durant la detenció l’home va colpejar i empènyer diversos agents.

El detingut va passar a disposició judicial ahir diumenge per agressió, amenaces a la seva parella, agressió a la cuinera del bar, desobediència i resistència a l’autoritat. Quedant en llibertat provisional.