A causa de l’onada de robatoris amb força que hi ha a Mataró a les farmàcies, més de la meitat d’elles han contractat seguretat privada. Per altra banda, la Policia Local intensifica des d’aquesta setmana la vigilància per prevenir els robatoris

A Mataró, i per culpa de l’onada de robatoris que han patit durant l’últim any, més de la meitat de les farmàcies han contractat seguretat privada. Asseguren que els lladres estan molt organitzats, saquegen les caixes en tres minuts i actuen bàsicament de nit, quan no hi ha policia. Així ho han declarat en els informatius de TV3.

Reforç de la Policia Local per la vigilància de les farmàcies

Per la seva part, l’Ajuntament a la seva web que des d’aquesta setmana s’hi ha pres la mesura que pretén millorar la sensació d’inseguretat que han manifestat tenir el col·lectiu de les farmàcies arran dels últims robatoris amb força.

Des d’aquest dimarts 5 de gener, els agents efectuen visites diàries a les farmàcies per transmetre proximitat i sensació de seguretat als seus responsables. Durant el torn de nit, també s’ha intensificat el patrullatge al voltant de les farmàcies, segons informa l’Ajuntament.

El cos policial ha decidit reforçar la vigilància en aquests establiments arran d’una trobada mantinguda amb la representant de les Farmàcies de Mataró, qui va posar en coneixement del cos que el col·lectiu se sentia insegur i neguitós a causa dels robatoris que darrerament han patit algunes farmàcies de la ciutat.