Avui a primera hora del matí fins al migdia s’ha realitzat la vacunació de tots els professionals del centre.

Anna Roces infermera referent de Treball comunitari.

Recorden que aquesta setmana han arribat 100 dosis inicia’ls de la vacuna Covid. Aquestes vacunes han de complir la regla de conservació a menys de cinc graus, no més de cinc dies per administrar i l’administració de cinc dosis per vial.

La immediatesa necessària per no fer malbé les dosis que han arribat ha fet que es busquessin voluntaris en els centres com Cap Mataró Centre, Hospital Sant Jaume o Residència Sant Josep.

En un primer moment les dosis inicials de la vacunació han d’anar dirigides a les unitats amb risc com UH’s COVID, Urgències i UCI. L’objectiu és poder administrar un mínim de 500 dosis per setmana fins a cobrir totes les necessitats.

@Radio la voz cerdanyola 2017