La família de Sandra Culi, de 44 anys, ha denunciat la seva desaparició el dia 26 a la tarda, després que sortís a passejar per la població veïna de Vilassar de Mar.

 

Ahir va començar un missatge per a les xarxes de la parella de Sandra Culi, de 44 anys, en el qual demanava que si algú la veia l’avisés. En el missatge, enviat per la seva parella, se la descrivia com una persona de  44 anys, de 1,68 cm d’alçada i 50 kg de pes. Posteriorment també es va dir que era de complexió prima i té el cabell ros i llis. Així com que en el moment de la desaparició vestia un pantaló negre ajustat, jersei negre de llana, bufanda negra de llana, anorac negre de plomes i vambes negres.

El dissabte 26 a la tarda va sortir a passejar, sembla que acostumava a fer-hi pel sector del front marítim. Tot i que és de Barcelona, passava uns dies a Vilassar de Mar, població de la família del seu marit.

La família va presentar la denúncia als Mossos, que han demanat la col·laboració ciutadana per poder trobar-la i confirmen que la investigació està oberta sense facilitar cap detall.

La família segueix demanant la col·laboració de tothom que pugui aportar informació. Demanen que es contacti amb els Mossos d’Esquadra a través del telèfon d’emergències 112, o bé al telèfon 669587945.