El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha vestit de Nadal i ofereix un conjunt de propostes per celebrar, amb seguretat, aquestes dates.

 

Les recull tot convidant a un consum de proximitat. A més, el patge reial ja es troba a la comarca i, a través d’un vídeo, convida les famílies a omplir un formulari que permetrà que els nens i nenes rebin una carta personalitzada de Ses Majestats.

Des del Consorci de Promoció ens recomanen dues bones opcions per encertar el regal d’aquests dies. Ens proposen regalar el perfum de l’essència del Maresme + Guia de la iaia del Maresme. L’essència del Maresme’ és un mikado amb un perfum de pinzellades de notes marines, florals i afruitades, creada pel  perfumista James J. Boyd.  La increïble Guia de la iaia del Maresme recull, en 10 rutes, un munt de propostes perquè els més menuts de casa descobreixin la riquesa del Maresme. Aquests productes els poden adquirir posant-nos en contacte a través del nostre correu electrònic: info@turismemaresme.cat

Però entrant al web del Consorci coneixerem un munt d’experiències que ofereixen les entitats del Maresme que han volgut participar en la campanya.