L’Entitat omple la Riera de Mataró, un dels carrers més transitats i cèntrics de la capital del Maresme, amb globus de colors i el lema de la campanya: “Gràcies per fer-nos visibles”.

Avui, un dels carrers més importants de la capital del Maresme ha despertat carregat de globus de colors amb missatges inclusius i d’agraïment. Amb “Gràcies per fer-nos visibles” com a fil conductor, el lema de la campanya d’enguany, la Fundació el Maresme ha volgut sorprendre i alegrar el dia a tots els mataronins i mataronines amb un bon dia especial: donant visibilitat al col·lectiu, a la tasca de l’Entitat al territori i al suport que rep per part de la comunitat. Tot amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb discapacitat Intel·lectual.

Entitat no ha pogut sortir al carrer amb les tradicionals paradetes d’artesania d’en Santi ni a compartir la lectura del manifest amb les persones vianants. Tampoc ha pogut celebrar la mítica Nit de Gala que cada any per aquestes dates omple el Teatre Monumental de Mataró. Però està dedicant tota la setmana a visibilitzar el col·lectiu a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.