Tant si busquen un skatepark, un rocòdrom, un bikepark … o si necessiten accedir a algun dels equipaments o serveis per a persones joves que ofereixen els 30 ajuntaments o el Consell Comarcal del Maresme ho trobaran només amb un clic.

 

Xarxa #MaresmeJove és un espai virtual que ha activat recentment el Consell Comarcal amb l’objectiu de facilitar que les persones joves coneguin tots els recursos que tenen al seu abast.

Se situen en el mapa els punts d’informació juvenil, els casals i espais joves i s’indica quins serveis posen a disposició de les persones joves els ajuntaments del Maresme: sales d’estudi, espais TIC i Multimèdia, sales de reunions, bucs d’assaig musical…

També s’ubiquen alguns dels espais creats especialment per a elles: bikeparks, rocòdroms, skateparks, boulderparks….

Tots els recursos es poden localitzar en el mapa interactiu del Maresme o fent una cerca determinada.

Aquest recurs l’ha impulsat el Servei Comarcal de Joventut amb la col·laboració dels serveis adreçats a persones joves dels 30 municipis del Maresme i en els propers mesos es veurà complementada amb altres recursos que s’estan treballant.