L’actuació es realitza per trams i comportarà restriccions a l’estacionament de vehicles fins l’11 de desembre. Els treballs inclouen la neteja, repintat de les places i retirada de vehicles abandonats.

 

En concret, es preveu la retirada de residus del talús que limita amb l’estacionament i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall, la neteja de l’espai públic i el repintat de les places d’aparcament.

També es preveu retirar una quinzena de vehicles abandonats. Uns 30 vehicles més que també presenten indicis d’abandonament es traslladaran a una ubicació provisional per fer el seguiment del seu estat i intentar contactar amb els propietaris perquè siguin retirats.

L’actuació es durà a terme per trams en cinc fases per evitar afectar a tot l’estacionament a la vegada. D’aquesta forma, en cada etapa es realitzarà el manteniment d’un tram de l’aparcament. Cada àmbit afectat se senyalitzarà 48 hores abans perquè els propietaris i propietàries dels vehicles procedeixin a la seva retirada. Els treballs han començat a la part de dalt de l’estacionament, i es duran a terme segons la següent programació:

1a fase: tram de l’aparcament entre el passatge de la torre Palauet i el carrer de Carlemany (19 i 20 de novembre)

2a fase: del carrer de Carlemany al carrer de Sant Joan Bosco (23 i 24 de novembre)

3a fase: del carrer de Sant Joan Bosco al carrer de Vitòria (25, 26 i 27 de novembre)

4a fase: del carrer de Vitòria al carrer de Jaume I (30 de novembre i 1, 2 i 3 de desembre)

5a fase: del carrer de Jaume I al passeig de Ramon Berenguer III (9, 10 i 11 de desembre).