L’alcalde, David Bote, inicia aquesta setmana una nova edició d’aquesta iniciativa que té per objectiu apropar-se a la realitat dels barris i conèixer les qüestions que preocupen a la ciutadania però en un format diferent atesa la situació actual de pandèmia. El primer barri en el calendari és el Pla d’en Boet.

Aquesta setmana, l’alcalde, David Bote, comença al Pla d’en Boet “L’alcalde als barris”, una iniciativa que li permet estar en contacte amb entitats, associacions de veïns, escoles, clubs esportius i també amb ciutadans a nivell particular per conèixer de primera mà les seves necessitats, inquietuds, queixes i propostes.

La represa de “L’alcalde als barris” seguirà, una setmana al mes, enfocant la mirada en un barri determinat però a causa de la pandèmia el format s’anirà ajustant a les condicions que es determinin en cada moment per evitar els contagis de la Covid-19. La idea és poder atendre de forma personalitzada a la ciutadania sense promoure la interacció social presencial. Així, per exemple, aquesta setmana les trobades amb la ciutadania i amb les entitats es faran prioritàriament per via telemàtica i, en cas que no sigui possible, es prendran sempre les mesures de prevenció del coronavirus en els espais de reunió (distància, mans, mascareta, ventilació, etc.).

La darrera edició del programa va ser l’abril de 2019, quan l’alcalde va estar a La Llàntia-Via Europa-Can Vilardell-Les Sureres- Santa Maria de Cirera. Aquesta és la primera ocasió en què es posa en pràctica el projecte a l’actual mandat. Les entitats i/o la ciutadania que vulguin contactar amb l’alcalde poden demanar cita trucant al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

Es dona el cas que, just en aquest moment, en què el món cultural i associatiu en general té molt limitada la seva activitat, l’Ajuntament els convoca per un projecte que, havent-se iniciat el mandat passat, després de les eleccions ha estat completament aturat.


Tant el calendari, com la manera en què es pot demanar cita es pot trobar al web de l’alcalde.