Anna Vallbona Puig (Montmeló, 1980) i Jaume C. Pons Alorda (Caimari, 1984) obren el cicle de converses sobre cultura “Veus d’avui“ que organitza Òmnium Maresme.

Una conversa sobre literatura, la creació, la traducció, la lectura, els referents i una visió del món a través de les paraules.

L’acte està previst que se celebri el diumenge 15 de novembre a les 12 del migdia en línia. L’enllaç per seguir l’acte s’enviarà a totes les persones que s’inscriguin.

 

Anna Ballbona Puig (Montmeló, 1980).

És escriptora i periodista. Ha publicat la novel·la Joyce i les gallines (Finalista del Premi Llibres Anagrama 2016) i els llibres de poemes Conill de gàbia (2012) i La mare que et renyava era un robot (Premi Amadeu Oller per a joves poetes, 2008).

Ha estat inclosa en el llibre-catàleg Women Writers in Catalan (2017). Enguany publica la sèrie de relats Disbarats a la revista L’Avenç. Com a periodista, escriu al diari El Punt Avui i les revistes El Temps, Serra d’Or i Vallesos, a més de col·laborar a Televisió de Catalunya.

 

Jaume Cristòfol Pons Alorda (Caimari, Mallorca, 1984).

Escriptor, traductor i professor d’escriptura creativa. Llicenciat en Filologia Anglesa a la Universitat de les Illes Balears. Màster en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Formació del Professorat en Llengua Anglesa a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió Cultural a la Universitat Oberta de Catalunya.

Desenvolupa una intensa carrera com a poeta, amb quinze poemaris publicats, d’entre els quals destaquen Tots els sepulcres (LaBreu Edicions, Barcelona 2015), que integra la seva trilogia poètica més representativa; Cala foc als ossos (Edicions Terrícola, Barcelona 2016) i Era (LaBreu Edicions, Barcelona 2018).