La Policia Local deté quatre persones durant el cap de setmana per diversos delictes. Tres de les detencions es van produir durant operacions anticovid al Parc del Palau. El quart detingut, arrestat al carrer d’Àvila, està acusat d’haver cremat 7 contenidors. Els 4 detinguts varen passar a disposició judicial i han estat posats en llibertat amb càrrecs

La Policia Local de Mataró va practicar 4 detencions durant aquest cap de setmana, segons fonts municipals. Tres persones per incomplir les mesures anticovid i una altra persona per haver presumptament cremat set contenidors.

El divendres 6 de novembre va haver-hi dues persones detingudes, acusades de delictes de desobediència i resistència a l’autoritat. Els fets van tenir lloc a les 20.30 hores al Parc del Palau, mentre els agents procedien a identificar un grup de joves que estaven incomplint la normativa de les mesures per pal·liar els efectes de la COVID19.

Després d’obrir diligències, els dos detinguts van passar a disposició judicial. Els dos arrestats van quedar en llibertat i estan investigats per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat.

L’endemà al Parc del Palau, la policia va detenir una persona acusada d’atemptat contra agents de l’autoritat, provocant inclús lesions a un agent, segons el relat de l’Ajuntament. La detenció també va tenir lloc quan es procedia a identificar un grup d’11 persones que no estava respectant les mesures restrictives per combatre el virus.

La matinada de diumenge, la Policia Local va detenir una persona que presumptament havia incendiat 7 contenidors de recollida de brossa a l’avinguda d’Amèrica, al carrer de les Siete Partidas i al carrer del Lapidario. L’arrestat està acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat, resistència, desobediència i danys.

En els darrers dos casos de dissabte i diumenge, van passar també a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.