L’Ajuntament de Mataró treballa en el seu compromís de lluita juntament amb les entitats de la Ciutat, contra qualsevol tipus de violència envers les dones, aquí i arreu del món, i manifestar el seu condol per la mort de 1070 dones víctimes de violència a l’Estat Espanyol des del 2003. intensificarà la seva tasca en l’àmbit comunicatiu a través de campanyes de sensibilització adreçades a la població en general, i a la joventut en particular. En l’àmbit educatiu promovent projectes de coeducació i d’educació per una ciutadania global des de la primera infància. L’objectiu prioritari será la lluita contra les violències masclistes i l’apoderament de les dones, treballarà amb tots els agents implicats en la definició i aprovació del Reglament Municipal de Polítiques de Gènere Interseccionals com a eina de garantia de drets davant les violències masclistes en qualsevol àmbit.

Dades sobre violència masclista – dones. Any 2020 gencat.cat