Aquest dilluns, un Operatiu Policial registrant diferents punts de Mataró, al marc d’una operació contra la delinqüència organitzada, presumptament contra el tràfic de drogues.
L’operatiu liderat per la guàrdia civil s’ha desplegat en dos punts diferents de la ciutat, al barri de Rocafonda i al barri de Cerdanyola en domicilis particulars. Es preveu al llarg del dia diverses detencions. L’Operatiu està sobre secret de sumari

Fent referència en aquest mes,el 8 d’octubre es va fer la tercera macro operació contra el narcotràfic realitzada en el Raval durant els últims tres anys a 37 pisos i locals de la zona on van detenir a 61 persones i es van confiscar d’uns sis quilos de cocaïna i heroïna, dues d’amfetamines, d’uns 71.000 euros, 350 plantes de marihuana i 118 telèfons mòbils, la policia va tancar els nous narcos pisos del Raval, intervenint també tres immobles al Prat, Cornellà i Badalona.