Mireia Cuesta, la cantant mataronina que no ha passat l’assalt de “La Voz”, però que ha deixat el llistó molt alt. Va interpretar la cançó “La vie en rose” d’Edith Piaf

Ahir a la nit, ja de matinada, la mataronina Mireia Cuesta va sortir als assalts de “La Voz” amb una cançó d’Edith Piaf, “La vie en rose“. Una cançó que la hi veia gaudint a dalt de l’escenari, cosa que va veure inclús Alejandro Sanz. La cantant de l’equip de Laura Pausini i Carlos Rivera va rebre els elogis d’Alejandro Sanz amb un “m’encanta“. Al que va respondre la seva assessora, Tini, “canta molt bufó“. També el públic li va agradar que a mig de l’actuació la va aplaudir.

En un moment de l’actuació la cantant li va dedicar la cançó al seu marit. Tini, mentre sonava la cançó, li va dir a Sanz que creia que en aquest grup tenien bones opcions, pel que no es descartava el robatori. Encara que ell no estava convençut, contestant-li “si veus algú que t’agradi molt molt m’ho dius“. Al crit de “Brava” de la seva coach va acabar l’actuació

Laura Pausini tenia molta por que els nervis li juguessin una mala passada a Mireia. Li va dir que ella va ser “la mestressa de la seva veu i del seu escenari“. La presentadora li va preguntar si estava nerviosa. Li va respondre que si, però molt menys que l’última vegada. L’assessor de la coach Laura Pausini, Carlos Rivera, li va dir que havia gaudit molt de l’actuació i que “quan ella gaudeix, els altres gaudim“.

L’anècdota Pausini

L’anècdota picant de la gala la va tenir Laura Pausini que quan li va preguntar a Mireia a on tenia la seva família, la cantant italiana es va dirigir al marit de Mireia Cuesta. Li va preguntar si ell es portava bé amb Mireia, perquè “després d’una actuació com aquesta, aquesta nit hi ha que…“. Antonio Orozco va voler acabar la frase, dient “aquesta nit ha d’afinar“. A la que respon entre les rialles de tothom, que “aquesta nit serà una passada“.

Mireia Cuesta cantant "La vie en rose" a La Voz
Mireia Cuesta cantant “La vie en rose” a La Voz

Mireia Cuesta no és escollida per a les “Batalles Finals”

Quan ja van actuar els cinc components dels assalts de “La Voz” de l’equip de Laura Pausini i Carlos Rivera, va tocar la part més dura de la coach italiana. Després de reunir-se amb el seu ajudant van escollir entre els plors i gemecs, a la cantant Carlota Palacios de Logronyo. Carlos Rivera va indicar que era injust escollir només una veu, ja que tots cinc tenen molt bones veus. Laura Pausini es va sentir fràgil i quan es va apropar als que fins ara eren integrants del seu equip, repetint i demanant “disculpes“, no es va poder contenir i va posar-se a plorar. Sent consolada pels grans artistes que avui mateix deixaven de ser participants de “La Voz“.

Va donar les gràcies de tot el que ell i elles li han donat, ja que si l’han fet plorar és que li han donat alguna cosa que sempre es quedarà. L’elecció de Carlota Palacios és en boca de la seva coach, “que aquest any està aquí per ajudar a algú i que la persona que fins ara li ha donat l’oportunitat d’ajudar-la és Carlota“. L’elegida no s’ho podia creure, com va dir després davant les càmeres d’Antena 3. Malauradament van passar els vint segons de robatoris i cap assessor ni coach va prémer el botó.

Mireia Cuesta davant les càmeres va dir que per ella entrar a “La Voz“, ha sigut l’experiència en total, “fer alguna cosa que no havia fet mai“. També va dir que tots aquests moments els ha gaudit molt.

Carlota elegida para pasar a las Batallas Finales de la Voz
Carlota elegida para pasar a las Batallas Finales de la Voz