El grup d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres, ja va denunciar, amb una pregunta en el darrer Ple Municipal, les nombroses incidències en la xarxa semafòrica de la Ciutat.

 

Davant la demanda d’ERC, el regidor responsable, Juan Carlos Jerez (PSC) va reconèixer que actualment l’Ajuntament de Mataró no disposa de contracte de manteniment de semàfors.

Aquesta és una qüestió que preocupa als republicans perquè influeix no només en el manteniment dels semàfors, sinó que també influeix en el temps de reparació d’aquests i altres elements de senyalització de la via pública.

Els republicans denuncien que fa quasi un mes des que van exposar aquesta problemàtica, que ja havia denunciat prèviament, al Ple i continuen havent-hi desenes de semàfors a la ciutat sense funcionar i cada dia són més els ciutadans que manifesten la seva preocupació al respecte.

És per tot això que, des d’Esquerra exigeixen de nou que hi hagi contracte de manteniment i que les reparacions de la xarxa semafòrica sigui com més ràpida millor. Asseguren que aquesta és una qüestió de deixades de ciutat, però també de seguretat.