Des de Ràdio La Veu TV volem felicitar la mataronina Mireia Cuesta per estar seleccionada en l’equip de Laura Pausini del programa “La Voz” d’Antena 3

Aquest divendres la mataronina Mireia Cuesta va ser seleccionada en l’equip de Laura Pausini del programa “La Voz” d’Antena 3. Mireia va interpretar la cançó “Smile” de Charles Chaplin en les Audicions a cegues. Una cançó molt dolça que va escaure com anell al dit a l’hora que la Laura Pausini, premés el botó per escollir-la.

Mireia contra el “Bulling”

Abans de cantar Mireia va explicar que va tenir una infància complicada, ja que no se sentia acceptada i la maldat dels nens de la seva classe van fer que es convertís en una persona desconfiada i retreta. Es defineix com una persona molt familiar que lluita cada dia per donar-li una vida estable al seu fill Oriol, de tres anys. Aquesta auxiliar de cuina somia a deixar de rentar plats i paelles per a convertir-se en la xef principal d’un restaurant amb música en directe. Per a ella, seria un somni poder unir les seves dues passions: la cuina i la música. Ha vingut a ‘La Veu’ per a posar-se a prova, ja que mai ha cantat en un gran escenari ni s’havia enfrontat a un càsting.

Mireia Cuesta i Laura Pausini a La Voz
Mireia Cuesta i Laura Pausini a La Voz