La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena ha renovat el conveni de col·laboració amb Serveis Funeraris Cabré Junqueras en l’atenció als processos de dol a Mataró

El Sr. Jordi Vilana, Director Gerent de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i el Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració. Així ho ha anunciat a la seva web. Aquesta renovació és per tres anys més. Amb l’objectiu de promoure i potenciar els serveis de la Fundació en benefici del Programa d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues.

Segons la Fundació, accions com aquestes donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis que són necessaris per a la ciutat. Permeten a la Fundació Hospital seguir oferint suport de forma gratuïta amb el Programa específic d’Atenció Grupal per a persones que estan en situació de dol. També mantenir els grups específics d’atenció al dol per suïcidi, dol perinatal i dol per la pèrdua d’infants petits.

El Programa d’Atenció Grupal s’orienta a la promoció i desenvolupament d’eines i competències davant les diverses causes de morts i altres pèrdues. I ofereix atenció psicològica especialitzada a familiars i persones properes al difunt.