Del 23 al 29 d’octubre a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró el Maresme es podrà veure “Obres de Jordi Arenas en col·leccions privades”. Un homenatge de part de l’Associació Sant Lluc per l’Art junt amb una colla d’amics, exalumnes, familiars i alguna entitat

Malgrat tots els entrebancs d’aquesta pandèmia, l’Associació Sant Lluc per l’Art junt amb una colla d’amics, exalumnes, familiars i alguna entitat farà un homenatge a Jordi Arenas i Clavell. A tan sols quinze dies justos del centenari del seu naixement obren les portes a una exposició a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró el Maresme.

Per a tal fet, han aplegat fins a 25 obres de l’artista que actualment estan en mans d’aquest grup que generosament les han cedit per a dur a terme aquesta remembrança.

Exposició

Cartell Exposició Jordi Arenas
Cartell Exposició “Obres en col·leccions privades de Jordi Arenas”

L’exposició està emmarcada sota el títol d'”Obres de Jordi Arenas en col·leccions privades“. Aquesta exposició obre les portes el divendres 23 d’octubre i romandrà oberta fins al 29 de novembre. Amb aquesta mostra l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró s’afegeix a la nombrosa llista d’activitats proposades per a celebrar el Centenari de Jordi Arenas.

L’horari de l’exposició són els dilluns, dimarts i dijous, de 9.00 a 13.00. Els dijous, divendres i dissabtes, de 18.30 a 20.30. I els diumenges, d’11.30 a 13.30.

Des de l’associació volen fer un reconeixement cap a totes i tots aquells que els hi han cedit una o més obres per a poder realitzar aquesta exposició. També a totes aquelles persones, amics i amigues, que els han ajudat en el recull i transport de les obres així com el muntatge posterior.

Les obres presentades recorren la temàtica més abundant de Jordi Arenas. El retrat, els temes figuratius i el paisatge (principalment marines). També hi acompanyarà un extraordinari bodegó pintat de quan Jordi Arenas comptava tan sols quinze anys. Amb aquesta obra ja prefigurava el seu futur artístic en el qual va excel·lir i del que es tindrà en aquesta modesta mostra. Una mostra que compta amb el valor poc usual de què no pot ser vista habitualment en un museu.