L’Institut Damià Campeny el dia d’avui té deu grups confinats amb un total de 228 alumnes confinats i 14 positius. Un total de 42 grups i 959 alumnes confinats amb 73 positius a les Escoles de Mataró

Ahir vàrem informar que el risc de rebrot a Mataró s’havia disparat. També vàrem comentar que es va fer un cribratge a les Escoles per localitzar els casos asimptomàtics amb el jovent. Després del cribratge que es va fer a les escoles, el resultat s’ha disparat en alguns centres educatius de Mataró.

Avui dia, hi ha 18 centres a Mataró dels setanta amb grups confinats. Amb persones confinades s’eleven a 23 centres. I amb positius un total de 24 centres educatius. Hi ha 42 grups confinats als centres de la ciutat. Amb un total de 959 alumnes confinats, dels quals 73 han donat positius en els darrers deu dies.

Destacar l’Institut Damià Campeny que amb 10 grups confinats, 228 alumnes confinats i 14 positius. A la resta de centres no han informat de cap cas. També l’Institut Puig i Cadafalch amb 7 grups i 206 alumnes confinats, amb 11 positius els darrers 10 dies.

Aquestes són les dades dels centres educatius afectats:

2020.10.14 Centres educatius COVID19 a Mataró
Dades dels Centres Educatius amb COVID19 a Mataró a data de 14.10.2020

Les dades dels casos COVID19 als centres s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació “Traçacovid“. Aquesta aplicació dona suport als ​centres en el marc del Protocol de casos COVID19 als centres​​.

Segueix l’increment de contagis a Catalunya

Catalunya suma 1.620 nous contagis, 23 morts i altres 40 hospitalitzats. La situació epidèmica a Catalunya continua empitjorant amb la suma en les últimes 24 hores de 1.620 nous contagis, 23 morts i 40 nous hospitalitzats, amb el que ja són en total 1.024 els pacients de covid ingressats, 189 d’ells en l’UCI, el mateix número que hi havia el 26 de maig. Segons les dades de l’evolució epidemiològica actualitzada aquest dimecres pel Departament de Salut, l’índex de creixement potencial o risc de rebrot continua pujant i s’ha situat en 362,1, un total de 24 punts més que ahir, amb una velocitat de reproducció de la malaltia d’1,37, quatre centèsimes més que la vespra, és a dir, cada infectat contagia de mitjana a més d’una persona.