El propietari del pis va denunciar que uns individus havien forçat el pany i entrat al seu habitatge on hi ha un llogater vivint. La Unitat de Convivència i Civisme els va detenir de manera immediata.

 

La Policia Local de Mataró informa que va detenir ahir al migdia tres homes d’edats compreses entre els 19 i 29 anys i veïns de Mataró com a presumptes autors d’un delicte de violació de domicili.

Els fets van tenir lloc quan els tres homes ara detinguts van forçar l’entrada d’un domicili a l’avinguda de la Gatassa i en van canviar el pany. El pis estava habitat en règim de lloguer per una persona que en aquell moment no es trobava en el domicili.

El propietari de l’immoble en va denunciar els fets i quan la Unitat de Convivència i Civisme de la Policia Local s’hi va personar va trobar els tres individus a l’interior del domicili i en va procedir a la seva detenció immediata amb el càrrec d’un delicte de violació de domicili.