Augmentar l’oferta d’habitatge assequible. Aquest és l’objectiu de la campanya “Llogant el teu pis, guanyes” que el Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa.

Segons Damià del Clot, president del Consell Comarcal, “un dels objectius d’aquest mandat és aconseguir augmentar l’oferta d’habitatge”.

Per la seva banda, per Marc Bosch, conseller de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme, el preu del lloguer dels pisos de la comarca ha crescut un 30% els darrers 6 anys.  És per això que: “en un moment de molts canvis econòmics i estructurals, des del Consell apostem per un model d’habitatge diferent, que trenca amb el model especulatiu. I creiem que el canal per fer-ho és ampliant la Borsa d’habitatge”.

Actualment, la borsa de lloguer disposa de 40 habitatges distribuïts en 13 municipis. L’objectiu és doblar com a mínim aquest nombre, tenir oferta als 25 municipis en els quals té competència l’Oficina d’habitatge i donar resposta a la llista d’espera de la Borsa que actualment compta amb 200 persones.

La campanya “Llogant el teu pis, guanyes” es dirigeix principalment a les persones propietàries de pisos buits i desocupats, i fa èmfasi en els avantatges que suposa incloure el pis en la Borsa de Lloguer de la comarca.

  • El cobrament garantit del lloguer de fins a 6 mesos en cas d’impagament
  • Una assegurança multirisc gratuïta durant els 5 anys del contracte de lloguer
  • Mediació i defensa jurídica en cas de conflicte
  • Assessorament en la tramitació i seguiment del contracte