El 16 d’octubre és la data escollida per celebrar la 65a Nit de l’Esport al Teatre Monumental de Mataró, un acte adaptat a la normativa d’aforament, distàncies interpersonals i mesures higièniques marcades per les autoritats sanitàries.

Com en els darrers anys, el Teatre Monumental acollirà aquesta gala on la ciutat reconeix als millors esportistes individuals, els equips i també a altres actors del món de l’esport com són directius, àrbitres, empreses col·laboradores, escoles i mitjans de comunicació de l’any anterior, en aquest cas del 2019.

La gala estava programada pel passat 13 de març però l’arribada de la COVID-19 (el 14 de març es va declarar l’Estat d’Alarma) va fer impossible la seva celebració i es va posposar. Finalment, des de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, s’ha decidit celebrar aquesta gala el divendres 16 d’octubre i per això ha comptat amb la col·laboració de la Direcció de Cultura per adaptar les necessitats de la gala als aforaments permesos en el Teatre Monumental.

Com funcionarà l’acte

Fonts municipals han informat que l’arribada dels assistents es farà per dues portes. Tots els assistents hauran rebut les entrades per correu electrònic amb el seient assignat i l’hora d’entrada, que serà esglaonada. Caldrà portar mascareta durant tot l’acte, també al recollir el premi, que no s’entregarà en mà sinó que estarà disposat en un faristol. Caldrà fer servir gel a les entrades, al pujar i baixar de l’escenari, i només s’ha convidat als nominats i premiats amb només un acompanyament.

La sortida es farà esglaonada, primer els portaveus dels grups municipals, i després els assistents per ordre de files.

Es preveu l’assistència de 233 persones amb 208 seients buits per complir amb les normes de distanciament. Totes elles a la platea.

La gala d’enguany no comptarà amb música ni amb espectacles; la conductora de l’acte explicarà les mesures preventives i el funcionament de la gala; les distàncies de seguretat estaran marcades a l’escenari; es cridaran per ordre els nominats, que seran assistits per personal de la Direcció d’Esports.