Un variat catàleg de cursos forma l’oferta formativa de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats per aquest primer trimestre del curs 2020-2021.

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, com ve fent de fa anys, aposta per la formació de les persones que integren les entitats i associacions sense ànim de lucre de Mataró, que poden inscriure-s’hi de manera gratuïta.

Basant-se en les demandes expressades per les entitats i les tendències formatives del moment, s’ofereix una programació permanent de formació sobre tots els àmbits que integren la gestió d’una entitat, com a element clau per a la millora dels resultats i del seu funcionament intern.

Enguany, a causa de la pandèmia per la Covid-19, moltes d’aquestes formacions es realitzaran telemàticament seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries. Tal com va fer en el darrer trimestre del curs passat, l’Agència ha adaptat la seva formació a l’entorn on-line. Això també permet arribar cada vegada a més entitats que han decidit formar-se, ara des de casa.

L’oferta formativa del primer trimestre inclou aquests cursos/tallers:

  • Eines comunicatives per a la difusió de la nostra entitat. Nivell Avançat.
  • Com introduir la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere a les nostres entitats.
  • Taller de com comunicar-nos amb l’Ajuntament a través dels tràmits que es poden realitzar.
  • Com crear reunions en línia a l’entitat?
  • Elaboració dels projectes: disseny, continguts i redacció.
  • Creació de continguts audiovisuals.

Tota la informació detallada de cada curs/taller del primer trimestre es pot trobar al web de l’Agència. Cal tenir en compte que per poder-ne gaudir es precisa inscripció prèvia, la qual es pot formalitzar des del mateix web. Les places són limitades i s’acceptarà una o dues persones de cada entitat en funció del tipus de formació, per tal que hi puguin participar el màxim nombre d’entitats possible.