L’actuació va reunir efectius de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Cuerpo Nacional de Policía. S’emmarca en l’estratègia de col·laboració policial iniciada fa mesos i que consisteix en organitzar dispositius conjunts a punts sensibles de la ciutat contra la inseguretat ciutadana

La Policia Local de Mataró, els Mossos d’Esquadra i efectius del Cuerpo Nacional de Policía van dur a terme ahir un dispositiu conjunt de patrullatge a la via pública als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola. Hi van participar un total de 6 patrulles.

Com a resultat de l’actuació es va identificar 81 persones, es van fer 11 actuacions per vulneració de la Llei d’estrangeria i es van interposar 2 denúncies per no portar mascareta. També es van inspeccionar dos bars on es van aixecar actes administratives per diferents motius, com no complir amb aforaments o altres mesures preventives de la COVID-19.

Denúncies per no portar mascareta

A banda d’aquest operatiu, la Policia Local de Mataró continua realitzant actuacions de control i sancionadores per incompliment de les mesures preventives per contenir la pandèmia.

Així, des del 9 de juliol, quan va entrar en vigor l’obligatorietat de portar mascareta, i fins al 16 de setembre, la Policia Local ha interposat 945 denúncies per incomplir amb aquesta mesura. En el mateix període també s’han posat 77 denúncies per altres infraccions relacionades amb la prevenció de la COVID-19, com no complir amb els horaris o aforaments contemplats per als establiments i activitats.

Dispositiu policial conjunt. Foto: Policia Local de Mataró