Avui, la Presidenta del Consell Territorial de Cerdanyola i Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Bea Delgado, ha comunicat per carta als membres del consell la finalització de la pista coberta de Cerdanyola.

De fet, el mes de gener l’Ajuntament anunciava que les obres de la pista polivalent coberta avançaven a bon ritme.

                                   

En l’actualitat, l’equipament es troba acabat i des de la finalització de les obres està tancat i la regidora manifesta que “donada la situació actual de la Covid-19 no podrem fer inauguració tal com teníem previst i ens hagués agradat”.

Inicialment, a causa de la necessitats de mesures de distanciament, faran ús de l’equipament les escoles, tot i que Bea Delgado diu als membres del consell de Cerdanyola que té previst convidar-los a fer visites reduïdes amb les autoritats pertinents per tal que coneguin les instal·lacions.

La pista polivalent coberta de Cerdanyola es troba a la cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi. El nou equipament, de 1.575 m², estava previst destinar-lo a usos esportius, així com per altres activitats amb un aforament màxim de 3.150 persones. El pressupost d’adjudicació va ser de 880.877,60 € i ha comptat amb una subvencionada del programa d’ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona amb un import de 385.000 €.

La nova pista  està integrada a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola en l’espai que ocupava el Camp Municipal de Futbol de l’Enric Pujol, disposa d’una entrada accessible a través del carrer de l’Estadi, a més de l’accés en rampa des del Camí del Mig. La seva construcció a seguit a la del Pla d’en Boet i a la plaça d’Espanya, projectades durant el mandat de l’alcalde Mora.