Aquest divendres 11 de Setembre Catalunya celebrarà una nova Diada. Serà una edició marcada per la situació sanitària a causa de la pandèmia de la COVID-19.

 

L’Assemblea Nacional (ANC) manifesta que: “malgrat les pressions per silenciar-nos, tornarem a mobilitzar-nos seguint totes les recomanacions sanitàries!”.

En el cas de Mataró, i amb la participació de persones de poblacions del seu entorn, proposen ocupar la Nacional-II i concentrar-se davant edificis de l’Estat com: l’Agència Tributària, l’Estació de Renfe i Oficina Seguretat Social. Es tracta d’una cadena humana similar a la que es va fer sota l’eslògan de “Via Catalana” l’any 2013 a tot el país.

Per controlar l’aforament, que serà limitat, i el desenvolupament de la concentració amb el màxim de seguretat per a tothom, és IMPRESCINDIBLE inscriure’s a través del WEB.

L’acte s’iniciarà a les 17:14 h i acabarà a les 19:00 h, encara que, per evitar aglomeració de persones, els accessos al recinte s’obriran una hora abans.

Els organitzadors deixen clar que és molt important:

  • El rentat de mans abans de sortir de casa
  • Utilitzar el gel hidroalcohòlic que proporcionarà l’organització als diferents punts d’accés a la concentració
  • Utilitzar la mascareta durant tota la concentració
  • Respectar la distància interpersonal de 2 metres entre els manifestants
  • Que no hi assisteixin persones de grups de risc

Totes aquestes mesures sanitàries, es troben, ampliades i detallades de forma exhaustiva, en un document al web de l’ANC.

La concentració tindrà lloc a diverses localitzacions i en el moment d’inscriure’s cal escollir un dels trams assignats a Mataró:

  • Tram 1: Hisenda
  • Tram 2: Estació de Renfe
  • Tram 3: Seguretat Social

La convocatòria de l’Assemblea ha rebut algunes crítiques per la situació sanitària en què es troba el país, però els organitzadors es proposen fer d’aquesta Diada, una celebració especial i segura per a tothom.

Els parlaments, es preveu fer-los davant de la Delegació d’Hisenda. Gràcies a la col·laboració de Radio la Veu de Cerdanyola, tots els participants, així com les persones que no hi puguin assistir, podran seguir-ho connectant-se al web de l’emissora: laveucdm.cat. Per altra banda, a través dels canals de facebook i youtube de Ràdio la Veu es podrà veure en directe la imatge de la retransmissió de l’acte.

 

#XarxaIndependència #11S2020