El grup republicà a l’Ajuntament de Mataró afirma en un comunicat que la situació de deixadesa que presenta la ciutat és coneguda per tots aquells que hi viuen. És per aquesta raó que ha presentat una pregunta al Ple Municipal d’aquest mes de setembre.

Asseguren que Mataró té un problema de conservació i manteniment de l’espai públic i per aquest motiu des d’Esquerra Republicana anuncien una campanya per traslladar, de nou, la situació al Ple i fer-ne ressò mediàtic i, amb la col·laboració dels mataronins i mataronines, elaborar un mapa dels punts que cal arreglar (imatge inferior).

L’objectiu és identificar punts a la ciutat per exigir al govern municipal que faci les accions corresponents per tal arranjar-ho.

En només tres dies, i gràcies a la col·laboració ciutadana, el grup municipal d’Esquerra ha pogut localitzar gairebé 200 punts repartits per tota la ciutat on la via pública té algun tipus de desperfecte.

Les regidores i els regidors republicans animen als seus conciutadans a fer-los arribar més punts degradats per denunciar-ho públicament i poder-ne exigir el manteniment corresponent.

Esquerra Republicana es compromet a continuar treballant per exigir un bon manteniment d’aquests espais públics. Afirmen que un adequat estat de la via pública és essencial per mantenir uns bons serveis i una bona qualitat de vida. També és important per garantir la imatge de capital per a totes les persones que ens visiten.

Amb la campanya #MataróDeixada el grup municipal d’ERC persegueix visibilitzar les queixes que dia rere dia els veïns i veïnes de Mataró els fan arribar i també exigir al govern municipal que posi fre a la situació de degradació actual.