Mossos d’Esquadra han detingut un home de 57 anys, acusat de ser l’autor d’un homicidi que va tenir lloc dilluns a última hora de la tarda. La troballa del cadàver va tenir lloc dilluns a la tarda, i el cas es troba sota secret d’actuació

Els Mossos d’Esquadra han informat en un comunicat aquest dimarts, 1 de setembre, de que agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir ahir a la tarda un home, de 57 anys i nacionalitat espanyola, relacionat amb la mort d’un altre home.

Els Mossos van rebre un avís cap a les 18:00 d’ahir dilluns on s’alertava de la localització una persona morta estirada a terra en un domicili de Mataró. En arribar al lloc els agents van localitzar el cos sense vida d’un home. Al lloc dels fets també hi havia un altre home que va ser detingut pels Mossos.

Agents de la DIC s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies d’aquests fets. El cas està sota secret de les actuacions.