El Club Hoquei Mataró perd davant el Barça en el primer partit de la temporada. Ha caigut per 2 a 8 en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa Catalana amb honor

El Pavelló Jaume Parera ha viscut, sense públic, el primer partit oficial de la temporada esportiva. Retransmès per Esport3 s’ha jugat el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa Catalana entre el Club Hoquei Mataró, recent ascendit a OK Lliga, i el potentíssim FC Barcelona, que s’ha imposat de forma clara per 2 a 8.

S’ha de dir de tota manera que ha estat un resultat molt exagerat per tal com ha anat el partit. Al descans el marcador estava igualat a 2 gols, ja que Gerard Cusachs i Conrad Xicota havien igualat per dues vegades els gols de l’equip blaugrana.

A la segona part l’equip local ha resistit durant uns minuts amb el marcador ajustat (2-3), però un penal transformat per Pablo Álvarez, ha obert forat (2-4) i en el tram final l’equip blaugrana ha demostrat el sue superior potencial.

Pel CH Mataró han jugat: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Oriol Lladó, Erik Gual, Marc Ollé, Eric Florenza, Àlex Cantero, Conrad Xicota (1), Bernat Romero, Guillem Carbonell, Martí Almerich (ps).

El partit de tornada se celebrarà el dissabte dia 29 (16 hores) al Palau Blaugrana.

CH Mataró – FC Barcelona. Foto: Federació Catalana de Patinatge (Twitter)