L’Associació Sant Lluc ha recaptat 2.630 euros per combatre la COVID19, gràcies a recaptar fons amb l’exposició de “Punts de Llibre” que va acabar el 31 de juliol a la Fundació Iluro

Segons informa en la seva web, l’Associació Sant Lluc per l’Art hi ha recaptat 2.630 euros amb destí a l’Hospital de Mataró. El seu president, Antoni Luis i Planas, ha manifestat als consocis i consòcies de l’Associació que vol fer “patent el reconeixement de tota la Junta i el meu propi per haver estat tan generosos a participar en aquest esdeveniment especial, com ho ha estat aquest any, l’exposició de punts de llibre, doncs heu contribuït en escreix a fer que aquesta mostra, que enguany tenia el caràcter de solidària amb la crisi de la pandèmia, hagi estat tot un èxit tant en l’aspecte artístic qualitatiu com quantitatiu. El mèrit de tot plegat ha estat vostre i cal que aquest gest, com a mínim, sigui preuat com es mereix“.

L’exposició “Punts de Llibre” és una fita ben arrelada dins de la programació de mostres col·lectives de l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró, en la que hi participen una seixantena llarga dels seus socis i sòcies pels vols de Sant Jordi.

Enguany, a causa de la COVID19, havien pres la decisió de muntar aquesta col·lectiva a la segona planta de l’Ateneu de la Fundació Iluro, que han llogat per a l’ocasió, amb la clara consciència que es necessita un espai més folgat que pugui encabir el nombre de participants i visitants amb l’esperit de represa de l’activitat artística i expositiva que la pandèmia havia segrestat i que una mostra popular pot representar de manera evident, ja que ocasionalment comptarà, en general, amb més punts de llibre per participant. En realitat, en aquesta edició, hi ha hagut 290 punts de llibre exposats de 73 artistes participants. Els 2630 Euros recollits són de 90 punts de llibre venuts.